• Nové

Sálavá pec Hipers DHOE-90 10,4kW, tmavě hnědá

34 690,00 Kč
bez DPH

Sálavé topení Hipers je revoluční produkt, který běží na naftu nebo bionaftu. Jednotka má palivový hořák s čerpadlem, které cirkuluje horký plyn v keramických trubicích a vyzařuje infračervené teplo. Ohřívač je extrémně účinný a poskytuje okamžité teplo od okamžiku zapnutí. Sálavá kamna jsou ekonomická, mimořádně hospodárná a zároveň velmi účinná. Menší naftová topidla Hipers spotřebují pouze 50W elektřiny (tolik jako běžná žárovka!) a průměrně 1,9 l paliva za den.

Vyhřívaný povrch                         36-53 m²

Topný výkon                                10,4 kW

Kapacita palivové nádrže            25 l

HIPERS090
Počet

  • Uzávěr nádrže je nepropustný - na uzávěru a na těsnění uzávěru není žádný větrací otvor. Odvětrání je řešeno novým nepropustným způsobem. Pokud by se kamna převrhla, palivo by z nádrže nevyteklo. Kamna lze přepravovat s nádrží plnou paliva a ve vzpřímené poloze, tedy na kolečkách.

  • Všechna kamna mají velká 3" kola, aby se kamna snadno kutálela/pohybovala po terénu/podlahách se špatnou půdou.

  • Nový velký dotykový 8" LCD ovládací panel.

  • K dispozici je počítadlo hodin pro sledování údržby. 

Výhody HIPERS:

  • Předehřívač se použije pouze při startu ze studeného stavu. Když je zařízení zapnuto, předehřívač se aktivuje na 180 sekund (3 minuty), čímž se rozprašovač zahřeje na přibližně 100 stupňů. Tento krok umožňuje naftě dosáhnout bodu tání, přičemž se nafta ve spreji a ztuhlé tuky v ní zahřívají. Tento proces má za následek hladké spuštění jednotky v chladném klimatu nebo po dlouhé přestávce v používání, což zajišťuje hladký start. Pozor! V chladných podmínkách je nutné používat zimní motorovou naftu bez ohledu na přítomnost funkce předehřívače (nelze předehřívat palivový filtr před kanálem vstřikovače, potrubí, palivové čerpadlo).

  • Energeticky nejúčinnější topné zařízení - spotřeba paliva 1L za hodinu, spotřeba elektrické energie v řídící jednotce a zapalovacím systému 50W;

  • Rychlý a efektivní rozvod tepla, teplo se přenáší na předměty, lidi;

  • Nevysušuje vzduch (ve srovnání s běžnými radiátory); 

 

Místa použití

ve větších garážích, při údržbě automobilů a traktorů (zahřeje, odtaví efektivně udržované stroje od sněhu), ve skladech zemědělských strojů, na stavbách (zejména když je potřeba vysušit beton, lakované nebo natřené povrchy), kancelářské prostory

 

Technické údaje

Výrobce                                               Hypers

Model                                                  DHOE 90

EAN kód                                              4744784010553

Barva                                                    tmavě hnědá imitace dřeva

Vyhřívaný povrch                                36-53 m²

Kapacita palivové nádrže                    25 l

Maximální výhřevnost                         9 000 kcal/h

HIPERS090

16 produktů ve stejné kategorii :